Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Μεσεγγυούχος του «Noor 1»: «Δέχτηκα επίθεση για να μη μιλήσω. Φοβάμαι ότι θα είμαι εγώ ο 10ος νεκρός στην υπόθεση»

Μεσεγγυούχος του «Noor 1»: «Δέχτηκα επίθεση για να μη μιλήσω. Φοβάμαι ότι θα είμαι εγώ ο 10ος νεκρός στην υπόθεση»

Σε μία συγκλονιστική καταγγελία προχώρησε ο Γιώργος Αντωνάτος για την πολύκροτη υπόθεση του «Noor 1».Σε συνέντευξή του στη Μαίρη Μπενέα,

η οποία προβλήθηκε τη Δευτέρα στην εκπομπή «Δίκη στο Open»,ο μεσεγγυούχος του ναρκόπλοιου, αποκάλυψε ότι πριν από περίπου 1,5 μήνα δέχτηκε επίθεση από έξι άτομα, τα οποία είχαν πιστόλια και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι στο πόδι, όπως ανέφερε.

Ο κ. Αντωνάτος τόνισε ότι «δέχτηκα επίθεση για να μη μιλήσω», ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι «η επίθεση που μου έγινε, συνδέεται με τα δορυφορικά τηλέφωνα που βρέθηκαν πρόσφατα στο πλοίο», καθώς, όπως επισήμανε «μπορεί να αποτελέσουν την αρχή του νήματος στην υπόθεση».

Ο άνθρωπος, που είναι επιφορτισμένος από το ελληνικό Δημόσιο, με τη φύλαξη του πλοίου, εξέφρασε φόβους ότι, «θα γίνει ο δέκατος νεκρός», στην υπόθεση του «Noor 1», ενώ επισήμανε ότι γνωρίζει κάποιους από αυτούς που του επιτέθηκαν.

Στην αποκαλυπτική του συνέντευξη στην εκπομπή «Δίκη στο Open» περιγράφει, πως ανακάλυψε τα δορυφορικά τηλέφωνα σε κρύπτη του «Noor 1», μετά το «μπατάρισμα» του πλοίου.

Παράλληλα υποστηρίζει ότι, προσπάθησε κατ' επανάληψη, ανεπιτυχώς όμως, να επικοινωνήσει με τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη, καθώς και με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τον κίνδυνο να βυθιστεί το πλοίο (έχει σχεδόν σαπίσει), και να χαθούν πολύτιμα πειστήρια, για την έρευνα.

Το πρώτο μέρος της συνέντευξής του:

Δείτε αναλυτικά στην πηγή:zougla.gr

Last modified on 14/07/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr