Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Καταγγελία για βιασμό 4χρονου από τον νηπιαγωγό του εξετάζει η ασφάλεια Αττικής

Καταγγελία για βιασμό 4χρονου από τον νηπιαγωγό του εξετάζει η ασφάλεια Αττικής

Μια καταγγελία που προκαλεί ανατριχίλα απασχολεί τις τελευταίες ημέρες η υποδιεύθυνση ανηλίκων της ασφάλειας Αττικής. Συγκεκριμένα την περασμένη Παρασκευή μια μητέρα κατήγγειλε ότι ο τετράχρονος γιος της

έπεσε θύμα βιασμού από τον νηπιαγωγό του. Από την πρώτη στιγμή αστυνομικοί χειρίστηκαν την υπόθεση με μεγάλη προσοχή και τελικά εντόπισαν και συνέλαβαν τον νηπιαγωγό. Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, συνέβη σε περιοχή των δυτικών προαστίων και εξετάζεται με πολύ προσοχή. Ο νηπιαγωγός, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη, κρατείται και την Πέμπτη αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή.

Σχετικά με την υπόθεση λάβαμε μία επιστολή της δικγόρου του κατηγορομένου. Η δικηγόρος του κατηγορουμένου νηπιαγωγού, Έφη Γ. Λακμέτα, επισημαίνει ότι:

«Πρόκειται για έναν πόλεμο εντυπώσεων εκ μέρους της οικογένειας του ανήλικου που έχει πάρει ανθρωποφαγικές διαστάσεις τις τελευταίες ώρες.

Όσα κατατίθενται από τους γονείς του παιδιού είναι ψευδή και έχουν καταρριφθεί από την πρώτη ημέρα με βάση την ιατροδικαστική έκθεση που διενεργήθηκε προανακριτικά υπό την εποπτεία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με βάση το πόρισμα αυτό δεν προέκυψε καμία ένδειξη (πολλώ δε μάλλον απόδειξη) άσκησης σεξουαλικής βίας ή παρενόχλησης οποιασδήποτε μορφής στον ανήλικο.

Αντίστοιχα ήταν τα πορίσματα και της παιδοψυχιατρικής έκθεσης του παιδιού. Οι αρμόδιοι ιατροί-πραγματογνώμονες, που επιλήφθηκαν άμεσα της υπόθεσης, έχουν καταρρίψει τα καταγγελλόμενα από την οικογένεια του ανηλίκου και οι γονείς προσπαθούν σε μια απέλπιδα προσπάθεια διάσωσης των όσων έχουν καταθέσει στις διωκτικές αρχές να ασκήσουν πόλεμο εντυπώσεων μέσα από τα media δύο μέρες πριν την ανάκριση.

Τις επόμενες μέρες θα ζητηθεί εκ μέρους του κατηγορουμένου η διεξαγωγή κοινωνικής έρευνας για το περιβάλλον που μεγαλώνει το παιδί.

Ας αφήσουμε την ελληνική δικαιοσύνη και τους ιατροδικαστές που ερευνούν την υπόθεση να κάνουν τη δουλειά τους πριν βγάλει ο καθένας μας τα συμπεράσματα του, δηλώνει η συνήγορος υπεράσπισης».

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 15/12/2021

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr