Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Ο Βασίλης Καρακότας & Η Νικολέτα Αμοιρίδου ξανά μαζί στο Άβατο bar-live stage από τις 26/08 και για κάθε Παρασκευή & Σάββατο!!! Μαζί τους ο πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής Γιάννης Τσαμπάζης.

Ο Δημήτρης Γιώτης επιστρέφει δυναμικά με μια διασκευή του τραγουδιού «Μεσάνυχτα και κάτι» που επιμελήθηκε ο Dj George Tsokas. Πρόκειται για το γνωστό τραγούδι που πρωτοτραγούδησε ο Γιώργος Μαζωνάκης

Αρκετοί γνωστοί καλλιτέχνες συμμετείχαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Μαΐου στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Σε μία μαγική βραδιά στην πόλη της Μαγνησίας, ο αγαπημένος τραγουδιστής βραβεύτηκε από τον Αχιλλέα Μπέο για την αξιέπαινη κίνησή του. Συναυλία για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου πραγματοποίησε ο Πάνος Κιάμος.

O αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Μίλτος Ιωαννίδης έρχεται σ’ ένα μοναδικό live στο Γκάζι. Την Κυριακή βράδυ 21/11 στον πιο in χώρο του Γκάζι στο “Ολα Ελληνικά” ο τραγουδιστής μαζί με την ορχήστρα του

Η γνωστή ταλαντούχα λαϊκή ερμηνεύτρια Βασιλική Νταντά, ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στο Romeo Plus στην Πάτρα με απόλυτη επιτυχία αφού κατάφερε και πάλι να ξεσηκώσει το κοινό και να απογειώσει την διασκέδαση.

Για μια ανανέωση στην καριέρα του βρέθηκε στη σκηνή του The Voice ο Γιώργος Βέρος στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα της Κυριακής στον ΣΚΑΪ. Δεν είναι λίγοι, ωστόσο, εκείνοι που γνωρίζουν τον καλλιτέχνη τόσο

Η επιστροφή της Λένας Ζευγαρά, στη νυχτερινή Αθήνα, από το πρώτο κιόλας διήμερο της πρεμιέρας της, διαμόρφωσε εκ νέου, τον χάρτη της διασκέδασης, κατατάσσοντάς την, και πάλι, στην κορυφή, της προτίμησης του κόσμου!

Page 1 of 136