Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Ο Κολόμβος δεν ήταν σίγουρα ο πρώτος Ευρωπαίος που διέσχισε τον Ατλαντικό και έφθασε στην Αμερική. Οι Σκανδιναβοί Βίκινγκς είχαν διασχίσει τον Ατλαντικό και είχαν «κατακτήσει» την Αμερική

Αυτό είναι το δικό μου ρεπορτάζ … Είδα … Άκουσα και έγραψα !!Δεν είναι καθόλου τυχαίο αυτό που συμβαίνει στο Μικρολίμανο.Μια βόλτα θα σας πείσει και εσάς. Αυτή είναι η αλήθεια.Ο Σπάγγος είναι για αυτούς που αγαπούν

Η Epikinonin είναι η εταιρία που πρέπει να συνεργαστείς, είναι η εταιρία που μπορεί να πραγματοποιήσει με σιγουριά την ανοδική σας πορεία με κύριο γνώμονα την αύξηση του πελατολογίου σας και συνεπώς την σημαντική αύξηση του τζίρου σας σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά.

Είναι και αυτές οι φλασιές που τρώμε, που γίνονται κάποιες φορές και εντιτόριαλ.Μια τέτοια φλασιά έφαγα και εγώ, εκεί που καθόμουν (χωρίς λόγο;) όχι βέβαια με κάποιο λόγο (τον ολυμπιακό σκεφτόμουν)

Μια ποινικολόγος που είναι άνθρωπος βραβεύτηκε για το έργο της.Είναι μια αυστηρή και γνήσια ποινικολόγος. Η Σταματία Μάρκου Νικοπούλου είναι η δικηγόρος που όλοι θα θέλαμε να έχουμε.

Δεν φημιζόμουν ποτέ ότι μου άρεσε η γυμναστική.. Αλλά .. φίλοι μου μου αρέσει το σπαγγάτο τελικά!Και πως έγινε όλο αυτό θα αναρωτιέστε;Εύκολο είναι, να σας το αποκαλύψω. Γνώρισα το Σπάγγο .. (μαγαζάρα στο Μικρολίμανο)

Συνήθως ξεκινάω πάντα να γράφω μετά από μια έμπνευση .. ξαφνική; Όχι πάντα …Κάθε φορά, κάτι θα διαβάσω, κάτι θα ακούσω, κάτι θα μου γυρίσει το μάτι, κάτι θα υπακούσω … ναι καλά το γράφω υπακούμε

50 χρόνια μετά, η αισθηματική κωμωδία της FINOS FILMS, ανέβηκε για πρώτη φορά στο θέατρο σε διασκευή και σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη.Χτες απόλαυσα μια εκπληκτική παράσταση.