Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Συνελήφθη Άγγλος να μεταφέρει κοκαΐνη αξίας 1,5 εκατ. ευρώ

Συνελήφθη Άγγλος να μεταφέρει κοκαΐνη αξίας 1,5 εκατ. ευρώ

Θα μπορούσε να ήταν ένας από τους χιλιάδες Άγγλους τουρίστες που κάθε καλοκαίρι επισκέπτονται την χώρα μας για διακοπές. Ο 45χρονος είχε μάλιστα επιλέξει ένα ξενοδοχείο στο Λουτράκι όπου είχε μεταφέρει

τις δυο βαλίτσες του. Μόνο που αντί για τα ρούχα και τα προσωπικά του αντικείμενα είχε βάλει στο εσωτερικό τους 57 κιλά και 215 γραμμάρια κοκαΐνης, όπως φαίνεται και στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ελληνική αστυνομία.

«Επισημαίνεται ότι το προσδοκώμενο όφελος, από την πώληση της ανωτέρω κατασχεθείσας ποσότητας, υπερβαίνει το 1.500.000 ευρώ» αναφέρει στην ανακοίνωση της η αστυνομία.

Μάλιστα, τα 49 πακέτα που κατάσχεσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν και λογότυπο «23» με ένα βασιλικό στέμμα, σήμα κατατεθέν του «βασιλιά» του NBA Λεμπρόν Τζειμς.

Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, «συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της 28-5-2022 στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών του Σ.Δ.Ο.Ε. και το Τ.Α. Κορίνθου και σε επίπεδο αξιοποίησης πληροφοριών με το Γραφείο DEA της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα, 45χρονος αλλοδαπός, μέλος διεθνούς κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης, για κατοχή με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση στην παράνομη εγχώρια αγορά μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης».

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 31/05/2022

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr