Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

«Κλείδωσε» την πέμπτη θέση ο Άρης, 1-0 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο

«Κλείδωσε» την πέμπτη θέση ο Άρης, 1-0 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο

Μεγάλο πλεονέκτημα για την κατάληψη της πέμπτης θέσης απέκτησε ο Άρης με την εκτός έδρας νίκη που σημείωσε το Σάββατο στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης του Ηρακλείου επί του ΟΦΗ με 1-0 σκορ,

για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Φετφατζίδης στο 14', ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι στο 52΄ με τον Φιγκεϊρέδο.

TO ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Μάλιστα ο ίδιος παίκτης στο 77΄ είχε δοκάρι, ενώ στις καθυστερήσεις (90΄+3)΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο ΟΦΗ μπορεί να είχε τον έλεγχο του αγώνα στο ξεκίνημα, αλλά ο Άρης ήταν αυτός που κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, αφού στο 14΄ προηγήθηκε με πλασέ του Φετφατζίδη, έπειτα από όμορφη συνεργασία των Κόρχουτ και Μαντσίνι.

Ο Φιγκεϊρέδο έχασε μια καλή ευκαιρία στο 19' είχε για να ισοφαρίσει, αλλά γενικά στο πρώτο ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς ήταν πιο απειλητικοί στις αντεπιθέσεις τους (35΄ κεφαλιά Ρόζ άουτ, σουτ 45΄+2΄Γκάμα κόντραρε σε αμυντικό και έφυγε κόρνερ), και θα μπορούσαν να έχουν σημειώσει και άλλο τέρμα.

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά στο 2ο 45λεπτο και στο 50΄ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Φιγκεϊρέδο μέσα στην περιοχή από τον Μπαγκαλιάνη. Το εκτέλεσε ο Φιγκεϊρέδο αλλά ο Κουέστα κατάφερε να το αποκρούσει διατηρώντας την εστία του ανέπαφη.

Στο 58΄ ο Φιγκεϊρέδο έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία, όταν πάλι βρέθηκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλσακα του Άρη αλλά το πλασέ που έκανε πέρασε άουτ, ενώ στο 77΄ ο Βραζιλιάνος είχε σουτ στο δοκάρι του Κουέστα. Νωρίτερα, στο 62΄, σουτ του Ναμπί πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα ο Κουέστα.

Ο Άρης απάντησε στο 81΄ με τον Μαντσίνι, ο οποίος έφυγε στην κόντρα, αλλά πιεζόμενος αστόχησε από καλή θέση να σκοράρει.

Κίτρινες: Μεγιάδο, Γιαννούλης, Νέιρα, Κουτρουμπής - Κόρχουτ, Μπαγκαλιάνης, Μαντσίνι, Κουέστα

Κόκκινες: Φιγκεϊρέδο (2 κίτρινες)

ΟΦΗ (Σίμος): Γουάλι, Μαρινάκης (87΄ Ζοάο Βίκτορ), Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Ναμπί (78΄ Νοικοκυράκης), Στάικος (65΄ Σεμέντο), Βαζ, Νέιρα, Φιγκεϊρέδο

Άρης (Ένινγκ): Κουέστα, Ροζ, Μπαγκαλιάνης, Δεληζήσης, Κόρχουτ (71΄ Σόουζα), Ματίγια, Σάσα, Μαρτίνες (80΄ Μπακουτσής), Μπρούνο Γκάμα, Φετφατζίδης (85΄ Διαμαντόπουλος), Μαντσίνι.

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 12/07/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr