Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Ηράκλειο: Παππούς πήγε να σώσει τα εγγόνια του και πνίγηκε

Ηράκλειο: Παππούς πήγε να σώσει τα εγγόνια του και πνίγηκε

Τραγική κατάληξη είχε η περιπέτεια που βίωσαν δυο παιδιά και ο παππούς τους το απόγευμα της Τρίτης στη θαλάσσια περιοχή των Γουβών Ηρακλείου. Τα δυο μικρά ανήλικα παιδιά ανασύρθηκαν σώα από τη θάλασσα δυστυχώς όμως ο παππούς τους δεν τα κατάφερε.


Τα μικρά ανήλικα παιδιά κολυμπούσαν στην παραλία κι πιθανολογείται ότι τα ρεύματα της θάλασσας άρχισαν να τα παρασέρνουν προς βραχώδες σημείο με τα ίδια να αδυνατούν να βγουν στην ακτή. Ενδεχομένως τότε ο παππούς τους που το αντιλήφθηκε βούτηξε για να τα βοηθήσει και να τα βγάλει στην παραλία.

Λιμενικοί που έφτασαν στο σημείο ανέσυραν από τα βράχια τα μικρά παιδιά ευτυχώς σώα στην υγεία τους καθώς και τον παππού τους ο οποίος δυστυχώς είχε καταλήξει.

Τα παιδιά παρελήφθησαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τους διασώστες να τους προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Πηγή: flashnews.gr , cretapost.gr

Last modified on 19/10/2021

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr