Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Στίβος: Η άφιξη του Τεντόγλου από το Τορούν με το χρυσό μετάλλιο στις... αποσκευές του!

Στίβος: Η άφιξη του Τεντόγλου από το Τορούν με το χρυσό μετάλλιο στις... αποσκευές του!

Επέστρεψε τη Δευτέρα η εθνική μας ομάδα από την Πολωνία και συγκεκριμένα από το Τορούν, όπου διεξήχθη τις προηγούμενες ημέρες το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου.Στη συγκεκριμένη διοργάνωση

η χώρα μας πανηγύρισε ένα μετάλλιο, το χρυσό που κατέκτησε στο μήκος ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος υπερασπίστηκε τον τίτλο του από τη διοργάνωση της Γλασκώβης.

Ο άλτης του Πομάσκι στις δηλώσεις που έκανε κατά την άφιξή του στην Αθήνα μίλησε για την επιτυχία του επί πολωνικού εδάφους, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε με καυστικό τρόπο για την στάση της πολιτείας.
«Κάθε μετάλλιο είναι σπουδαίο, μοναδικό, μοναδικός αγώνας κι εμπειρία. Κάθε μετάλλιο που παίρνω θέλω να λέω στον εαυτό μου πως δεν σημαίνει τίποτε και με την ίδια θέληση να πάω για το επόμενο. Τα όρια μου θεωρώ πως είναι αρκετά ψηλά και πως ακόμα δεν τα έχω φτάσει, δεν τα έχω καν πλησιάσει.

Ελπίζω να είμαι υγιής κι αυτό να το αποδείξω και να φέρω όσα μπορώ. Επόμενός μου στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες και θέλω να είμαι εκεί όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται. Εκεί είναι όπως κανένας άλλος αγώνας, εκεί πρέπει να είσαι πραγματικά πολύ προετοιμασμένος» ανέφερε αρχικά ο Τεντόγλου προσθέτοντας:

«Όλα για μας φέτος ήταν πολύ δύσκολα. Όλα ήταν εναντίον μας. Η πολιτεία ήταν εναντίον μας, τα στάδια, όλοι άπαντες ήταν απέναντί μας. Ακόμα και τώρα δεν έχουμε κανέναν δίπλα μας κι έτσι έχουμε συνηθίζει γι’ αυτό κι εγώ έχω μάθει να μην τους υπολογίζω. Μόνοι μας είμαστε και κάνουμε ότι μπορούμε, μόνο έτσι μπορείς να πας μπροστά την δεδομένη στιγμή, γιατί λυπάμαι που το λέω αλλά αυτή τη στιγμή η Ελλάδα δεν λειτουργεί».

Από την πλευρά της η Βούλα Παπαχρήστου, η οποία δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, καταλαμβάνοντας την Πέμπτη θέση στο τριπλούν γυναικών, δήλωσε: «Δεν είμαι ούτε στεναχωρημένη ούτε απογοητευμένη. Είναι όπως κάθε αγώνας που μπορεί να έρθει όπως δεν θες να έρθει.
Ο πρωταθλητισμός σε αυτά τα επίπεδα τα έχει αυτά και πρέπει να είσαι έτοιμος να το αντιμετωπίζεις. Πρέπει να κοιτάξω γρήγορα μπροστά γιατί η χρονιά τρέχει κι εμένα πρέπει να με βρίσκει έτοιμη κάθε φορά.

Είμαι μια έμπειρη αθλήτρια μου έχουν ξανατύχει αναποδιές, ξέρω ποια είμαι και τι μπορώ να κάνω. Συνεχίζω στο επόμενο βήμα. Περιμένω τους Ολυμπιακούς Αγώνες, πρέπει να είμαι σε καλό επίπεδο για να βρεθώ στο Τόκιο, με έναν χρόνο παράταση λόγω των όσων συμβαίνουν στον πλανήτη».

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 09/03/2021

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr