Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Δημήτρης Γιώτης-Κυριάκος Κυανός: Έρχονται στο North Summer, το πρώτο υπαίθριο νυχτερινό κέντρο

Δημήτρης Γιώτης-Κυριάκος Κυανός: Έρχονται στο North Summer, το πρώτο υπαίθριο νυχτερινό κέντρο

Το πρώτο, εξωτερικού χώρου νυχτερινό κέντρο, είναι γεγονός, λέγεται NORTH SUMMER, και από την Παρασκευή 10 Ιουλίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, έρχεται να απογειώσει την καλοκαιρινή μας διασκέδαση,

με τον Δημήτρη Γιώτη και Κυριάκο Κυανό…Δύο σπουδαίοι λαϊκοί ερμηνευτές, μετρώντας δεκάδες επιτυχίες στο βιογραφικό τους, αλλά και ένα επιτελείο ταλαντούχων καλλιτεχνών, θα κάνουν τις ξεφαντωτικές μας νύχτες, «North Summer».

Ένας ειδικά διαμορφωμένος υπαίθριος χώρος, μεγάλης χωρητικότητας, δίπλα ακριβώς από το «Νorth Live Stage-πρώην Έμπατη», ένας υπέροχος κήπος, με το δικό του stage, αλλά και ότι πιο υπερσύγχρονο υπάρχει σε ήχο και φώτα, πληρώντας όλα τα ειδικά μέτρα για την ασφαλή διασκέδαση του κόσμου, πρωταρχικός σκοπός του επιχειρηματία Νίκου Σπυρίδωνα, έρχεται να προσφέρει μία μοναδική πρόταση κεφιού, στο ωραιότερο φυσικό περιβάλλον.

Ο Δημήτρης Γιώτης και ο Κυριάκος Κυανός, ο Κυριάκος Κυανός και ο Δημήτρης Γιώτης, ενώνουν τις δυνάμεις τους, και γίνονται «ένα, για να κάνουν το «North Summer», το πιο ξεσηκωτικό hot spot, του φετινού καλοκαιριού.

«Αν μ’αγάπησες», «Να μ αγαπάς», «Ε ναι το έχω», «Τα καγκέλια», «Πάρε τον έρωτά σου και φύγε», «Δεν μας καίγεται καρφί», «Μήνυμα», «Όλοι τα χέρια πάνω», και οι μεγάλες επιτυχίες του Δημήτρη Γιώτη, «παντρεύονται» με αυτές του Κυριάκου Κυανού, στο πιο καλοκαιρινό πρόγραμμα, που λέγεται «North Summer»!

 

Last modified on 03/07/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr