Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Χριστίνα Μπόμπα: «Κάναμε εξωσωματική. Νομίζω πως ήταν γραφτό να κάνουμε δίδυμα»

Χριστίνα Μπόμπα: «Κάναμε εξωσωματική. Νομίζω πως ήταν γραφτό να κάνουμε δίδυμα»

Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε για την εξωσωματική γονιμοποίηση που αποφάσισαν να κάνουν με τον Σάκη Τανιμανίδη.«Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος.

Κάποια στιγμή του λέω:“Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο”. Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, και νόμιζα ότι αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο» εξομολογείται η Χριστίνα Μπόμπα.

Η Χριστίνα επίσης αναφέρθηκε και στη συγκινητική στιγμή που η ίδια και ο Σάκης Τανιμανίδης έμαθαν ότι περιμένουν δίδυμα. Όπως είπε η Χριστίνα Μπόμπα, ήταν η μοναδική φορά που είδε τον σύζυγό της να λυγίζει αυτά τα δύο χρόνια που προσπαθούσαν να κάνουν παιδί. «Όταν κάναμε τη χοριακή, την επόμενη μέρα, νομίζω, μας πήρε ο γιατρός τηλέφωνο, εμείς είχαμε φροντίσει να είμαστε και οι δύο μαζί. Τον βάζω ανοιχτή ακρόαση και μου λέει "Χριστίνα". Λέω "τι έγινε γιατρέ, είμαι έγκυος"; Και μου λέει: "Πιο έγκυος δεν γίνεται"!» δήλωσε.

Περισσότερα στο govastileto.gr

Last modified on 07/04/2021

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr