Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Έγινε και αυτό: Πέταξαν δονητή σε γήπεδο ποδοσφαίρου

Έγινε και αυτό: Πέταξαν δονητή σε γήπεδο ποδοσφαίρου

Στα ελληνικά γήπεδα έχουμε δει πολλά ευτράπελα να εκτυλίσσονται σε αγωνιστικούς χώρους. Από ποδόσφαιρο, μέχρι μπάσκετ και βόλεϊ, έχουν συμβεί δυσάρεστα περιστατικά με αντικείμενα να πέφτουν στους αγωνιστικούς χώρους.

Άλλες φορές για να βλάψουν τους αθλητές (κέρματα, πέτρες) και άλλες καθαρά για να πειράξουν τους αντιπάλους (προφυλακτικά, ψάρια, κότες, κουνέλια). Τέτοια φαινόμενα καλό θα είναι να αποφεύγονται, όμως ορισμένες στιγμές τέτοια φαινόμενα προκαλούν άφθονο γέλιο.

Μία τέτοια στιγμή είδαμε προχθές στο ματς μεταξύ Bufallo Bills και New England Patriots. Οπαδός της γηπεδούχου ομάδας αποφάσισε λοιπόν να πετάξει στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που δεν περιμέναμε ποτέ να δούμε.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ο οπαδός για κάποιο λόγο πέταξε έναν δονητή στο γήπεδο! Ο διαιτητής όταν αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, απομάκρυνε το αντικείμενο από τον χώρο.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Last modified on 01/11/2016

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media