Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Bet555.gr: Λειτουργεί ΝΟΜΙΜΑ στην Ελλάδα υπό την άδεια της GLB Gmbh.

Bet555.gr: Λειτουργεί ΝΟΜΙΜΑ στην Ελλάδα υπό την άδεια της GLB Gmbh.

Η Bet555 ιδρύθηκε στις 27 Ιανουαρίου 2009. Χάρη στο τελευταίας γενιάς λογισμικό της και στα πλήρως ανταγωνιστικά ποσοστά, η εταιρία είναι ανάμεσα στις πρωτοπόρες εταιρίες δικτυακού στοιχήματος στον κόσμο, έχοντας υπόψην τον αριθμό των πελατών και τα αθλήματα σε προσφορά.

Οι ενέργειες της Bet555 εγκρίνονται και ρυθμίζονται από την νομοθεσία της Εσθονίας, καθώς είναι από τις πιο εξελιγμένες σε οτι αφορά τα τυχερά παιχνίδια και το στοίχημα. Η Bet555 είναι πρωτοπόρος στην αγορά του δικτυακού στοιχήματος και συνεχώς βελτιώνουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας. Χάρη στην εμπειρία και την ικανότητα της διευθύνσεως μας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας συνεχώς νέα κορυφαία προϊόντα που οδηγούν την αγορά του δικτυακού στοιχήματος.
Προσφορές
Η Bet555 έχει την τιμή να παρουσιάσει στους πελάτες της μια μεγάλη προσφορά σε μεγάλα γεγονότα του αθλητικού κόσμου. Η προσφορά αυτή ολοκληρώνεται από μια μεγάλη ποικιλία ειδικών στοιχημάτων. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία γεγονότων 365 μέρες το χρόνο 24 ώρες την ημέρα και χάρη στο δίκτυο των ειδικών μας σε σύνταξη πιθανοτήτων, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τα καλύτερα ποσοστά της διεθνούς ποδοσφαιρικής αγοράς όπως και μια μεγάλη ποικιλία τύπων στοιχημάτων όπως γκολ/όχι γκολ, σκορ/όχι σκορ, συνολικά γκολ, αβαντάζ κτλ.
Ασφάλεια, λογισμικό και μυστικότητα.
Ασφάλεια είναι μια λέξη κλειδί για την Bet555. Όλη η δομή του υλικού και λογισμικού προστατεύεται με τις πιο προηγμένες και περίπλοκες τεχνολογίες. Για όλες τις καταθέσεις μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών και τραπεζικών λογαριασμών γίνονται μέσω του προηγμένου συστήματος συναλλαγών της Moneybookers.com που εξασφαλίζει ενα επίπεδο ασφαλείας που αντιστοιχεί στα διεθνή τραπεζικά δεδομένα. Όλα τα ευαίσθητα δεδομένα μεταφέρονται κρυπτογραφημένα μέσω SSL. Επιπλέον εγγυόμαστε στους πελάτες μας μέγιστη μυστικότητα όσον αφορά στην ευρωπαϊκή νομοθεσία μυστικότητας και ασφάλειας, πως όλα τα δεδομένα από τις βάσεις δεδομένων μας δεν μεταφέρονται κάτω από καμία συνθήκη σε τρίτους, ούτε τρίτοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά.
Παιχνίδια:
H Bet555 προσφέρει άριστη ψυχαγωγία με παιχνίδια που έχουν αναπτυχθεί με τις πιο ενημερωμένες τεχνολογίες, που προσφέρουν εντελώς τυχαία αποτελέσματα. Ο πελάτης μπορεί να ζήσει την εμπειρία της αίσθησης του παιχνιδιού απευθείας από το σπίτι 24 ώρες την ημέρα, έχοντας την ικανότητα να επιλέξει από μια μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών.
Εξυπηρέτηση πελατών
Το ζωτικό σημείο και η βάση της επιτυχίας της Bet555 είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας. Η ευγένεια και φιλικότητα του πολύγλωσσου προσωπικού μας είναι το κύριο στοιχείο της εξυπηρέτησης πελατών μας. Όλα τα αιτήματα και οι ερωτήσεις απαντώνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή εσωτερικού πίνακα μηνυμάτων το συντομότερο δυνατόν.


www.bet555.gr

info@bet555.gr

 

 

Last modified on 20/10/2016

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr