Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Μελισσανίδης: Αποφασίζει για Κετσπάγια

Μελισσανίδης: Αποφασίζει για Κετσπάγια

Ο Τιμούρ Κετσπάγια βρέθηκε χθες (3/10) στα γραφεία της ΑΕΚ και μετά τη συνάντηση με τους Μπάγεβιτς και Μαϊστόροβιτς είπε ο ίδιος ότι συνεχίζει κανονικά στον πάγκο των κιτρινόμαυρων, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι στην ΠΑΕ επικρατεί προβληματισμός για το μέλλον του Γεωργιανού τεχνικού στην ομάδα.


Η κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή στην «Ένωση» είναι ότι ο Τιμούρ μένει μέχρι νεωτέρας, αφού οι διοικούντες της ΠΑΕ δεν θέλουν να πάρουν αποφάσεις εν θερμώ.
Καθοριστικό ρόλο για το αν θα υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, θα παίξει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος αναμένεται να δώσει τις κατευθύνσεις για τη συνέχεια της υπόθεσης.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στη Σιγκαπούρη για επαγγελματικούς λόγους και αυτός θα είναι που θα πάρει την τελική απόφαση για το αν θα γίνει τελικά πραγματικότητα η αντικατάσταση του προπονητή της ΑΕΚ.
Πάντως, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, στην ΑΕΚ έχουν ξεκινήσει ήδη την έρευνα αγοράς για τους διαθέσιμους τεχνικούς.

Πηγή:onsports.gr

Last modified on 04/10/2016

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr