Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Ράφαελ Ναδάλ:Σταμάτησε τον αγώνα για να βρεθεί ένα χαμένο παιδάκι (video)

Ράφαελ Ναδάλ:Σταμάτησε τον αγώνα για να βρεθεί ένα χαμένο παιδάκι (video)

Κατά την διάρκεια της αναμέτρησης του Ράφαελ Ναδάλ με τον Τζον Μάκενρο, έγινε αντιληπτή η εξαφάνιση ενός μικρού παιδιού. Ευτυχώς όλα κύλησαν καλά.


ην ώρα που διεξάγεται ένας αγώνας τένις επικρατεί απόλυτη σιγή και δεν είναι καν δυνατή η είσοδος ή η έξοδος από το γήπεδο,παρά μόνο στον χρόνο ανάμεσα στα σετ. Αυτή την φορά όμως, η κατάσταση ήταν τόσο επείγουσα που ακόμα και οι αθλητές σταμάτησαν.

Κατά την διάρκεια του αγώνα επίδειξης ανάμεσα στα ζευγάρια Ναδάλ-Σόλμπας και Μάκενρο–Μόγια που έγινε στην Μαγιόρκα υπό το βλέμμα 7,000 φιλάθλων, το ενδιαφέρον και οι κάμερες στράφηκαν στην εξέδρα. Εκεί μια μητέρα, έψαχνε να βρει το παιδί της ζητώντας την βοήθεια των σεκιούριτι.

Το γεγονός έγινε αντιληπτό και από τον Ναδάλ, ο οποίος ενώ βρισκόταν στη θέση για σερβίς, σταμάτησε και παρακολουθούσε όπως και οι υπόλοιποι την εξέλιξη της αναζήτησης. Ευτυχώς, ο συναγερμός έληξε σύντομα, h μικρή βρέθηκε στην αγκαλιά της μαμάς της και ο «Ράφα» έδωσε ξανά συνέχεια στο παιχνίδι.


Πηγή:sport-fm.gr

Last modified on 29/09/2016

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media