Print this page
Super League: Ξεχωρίζει το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο

Super League: Ξεχωρίζει το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο

Το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο δεσπόζει στο κυριακάτικο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής τους πρωταθλήματος της Super League. Από την πρώτη απώλεια βαθμών στο

«Απόστολος Νικολαϊδης» το 0-0 με τον ΟΦΗ έρχεται το «τριφύλλι» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ως εκ τούτου δεν θέλει να χάσει κι άλλο έδαφος στη μάχη της εξάδας. Από την άλλη, οι «ασπρόμαυροι» του Ραζβάν Λουτσέσκου καλούνται να ανασυνταχθούν έπειτα από την ήττα που γνώρισαν από την Κοπεγχάγη, για τους ομίλους του Conference League.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Αστέρας κοντράρεται με τη Λαμία στην Τρίπολη (15:00) ενώ λίγο αργότερα στο Πανθεσσαλικό (17:15) προβλέπεται μια άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα στον τοπικό Βόλο και τον Άρη.

Το… επιδόρπιο σερβίρεται σε Λεωφόρο και Πειραιά (19:30), όπου παράλληλα με το σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, μετά την εντός έδρας ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τους ομίλους του Europa League, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον άκρως μαχητικό Ιωνικό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League:

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

ΟΦΗ - Ατρόμητος 2-0

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 3-0

Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ 2-2

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

15:00 Αστέρας Τρίπολης - Λαμία (Νοvasports Prime)

17:15 ΝΠΣ Βόλος – Άρης (Cosmote Sport 2)

19:30 Ολυμπιακός - Ιωνικός (Νοvasports Prime)

19:30 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (Cosmote Sport 1)

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 07/11/2021

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr