Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Καμαρά: «Ήταν πιο αποτελεσματικός ο ΠΑΟΚ»

Καμαρά: «Ήταν πιο αποτελεσματικός ο ΠΑΟΚ»

Στην αποτελεσματικότητα του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Μαντί Καμαρά στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Ολυμπιακού με 2-0 στην Τούμπα, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα πρέπει να κοιτάξει μπροστά και συγκεκριμένα στον αγώνα

ρεβάνς με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΝΟVA:

Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο αποτελεσματικός και έβαλε τα γκολ. Εμείς δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Πρέπει τώρα να δούμε τη συνέχεια».

Για το αν επηρεάστηκε ο Ολυμπιακός από τις απουσίες: «Δεν νομίζω ότι παίζουν ρόλο οι απουσίες. Εκτός από τον Αβραάμ υπήρχαν πολλοί συνηθισμένοι παίκτες. Πρέπει να δούμε τι έγινε σήμερα. Να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις διότι αυτός ο σύλλογος θέλει και το Κύπελλο».

Για το Κόπα Άφρικα και το ότι παίζει συνέχεια: «Το Κόπα Άφρικα είναι ακόμα μακριά. Θα έχω χρόνο να ξεκουραστώ έως τότε. Δεν αποτελώ εξαίρεση διότι για όλους τους παίκτες ισχύει αυτό».

Περισσότερα...

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 19/04/2021

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr