Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Φουλ για το τρόπαιο στο Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς: Νίκησε 2-0 σετ τον Έβανς και προκρίθηκε στον τελικό!

Φουλ για το τρόπαιο στο Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς: Νίκησε 2-0 σετ τον Έβανς και προκρίθηκε στον τελικό!

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ο Στέφανος Τσιτσιπάς σφράγισε το εισιτήριο για τον τελικό του Monte Carlo Masters.Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας το Σάββατο ξεπέρασε με συνοπτικές διαδικασίες το εμπόδιο του

Ντανιέλ Έβανς με 2-0 σετ (6-2, 6-1), στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του τουρνουά, κι έτσι θα έχει την ευκαιρία την Κυριακή (15.30) να διεκδικήσει το τρόπαιο στο διάσημο τουριστικό θέρετρο του Μονακό.

Πλέον ο «Στεφ» περιμένει να μάθει ποιον εκ των Ρούμπλεφ Ρουντ θα αντιμετωπίσει στον τελικό.

O Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε πολύ καλή εκκίνηση στο παιχνίδι και, αφού υπερασπίστηκε το σερβίς του, άρχισε την προσπάθεια για ένα γρήγορο μπρέικ. Και μπορεί να μην ήρθε αυτό στο δεύτερο game, όπου ο Έλληνας τενίστας είχε διπλό μπρέικ πόιντ, ωστόσο εν τέλει επιτεύχθηκε λίγο αργότερα, με τον «Στεφ» να φτάνει στο 3-1.

Ο... χορός των μπρέικς συνεχίστηκε, με τον Βρετανό, ο οποίος ως γνωστόν υποχρέωσε προχθές τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην πρώτη φετινή ήττα του, να απαντά στον Τσιτσιπά (2-3).

Εντούτοις ο Τσιτσιπάς διατήρησε τη ψυχραιμία του και, μετά από μεγάλη μάχη στο έκτο game, αποκατέστησε την τάξη, κάνοντας το 4-2.

Με τον Έλληνα τενίστα να αγωνίζεται με συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση, την ώρα που ο αντίπαλός του έβγαζε εκνευρισμό στο κορτ, κάνοντας απανωτά λάθη στο σερβίς του, βάφτηκαν σε γαλανόλευκο φόντο και τα δύο επόμενα games.

Έτσι ο «Στεφ» με νέο μπρέικ (το τρίτο στο ματς) έφτασε άνετα στο 6-2, κατακτώντας το πρώτο σετ.

Έχοντας το μομέντουμ και με τον Βρετανό να μην μπορεί να βρει απαντήσεις στο σερβις του, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έκανε το 3-1 στο δεύτερο σετ, με μπρέικ στο τέταρτο game.

Μολονότι είχε βάλει τις βάσεις για τη μεγάλη του νίκη ο Τσιτσιπάς συνέχισε να έχει το πόδι πατημένο στο... γκάζι και, παίζοντας με αυτοσυγκέντρωση έκανε το 5-1 με νέο μπρέικ, κατακτώντας εν τέλει με 6-1 το δεύτερο σετ, που του χάρισε την πρόκριση στον τελικό του Monte Carlo Masters.

Περισσότερα....

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 17/04/2021

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr