Print this page
Για το «διπλό» στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας ο ΠΑΟΚ

Για το «διπλό» στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας ο ΠΑΟΚ

Με στόχο το «τρίποντο» που θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στους «32» του Europa League θα παραταχθεί απόψε ο ΠΑΟΚ στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας.Πιο συγκεκριμένα οι «ασπρόμαυροι» θα τεθούν αντιμέτωποι

με την Ομόνοια στις 22.00 (COSMOTE SPORT 2 HD), για την 5η αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης και θέλουν τη νίκη, προκειμένου να αφήσουν πίσω τους την ήττα από την Αϊντχόφεν και να κάνουν σημαντικό βήμα για την πρόκριση.

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά προέρχεται από τη νίκη επί της Λαμίας και ως εκ τούτου η ψυχολογία στο συγκρότημα του Γκαρσία είναι στα ύψη.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Ουρουγουανός τεχνικός δοκίμασε το 4-3-2-1 και το 4-3-3 και μένει να δούμε ποιο από τα δύο θα επιλέξει για το ματς με τους Κύπριους.

Αν ο ΠΑΟΚ παίξει με 4-3-2-1, τότε ο Σβαμπ και ο Ελ Καντουρί θα αγωνιστούν στα χαφ, με τους Τζόλη και Αντρίγια Ζίβκοβιτς στα πλάγια και τον Μουργκ πίσω από τον Σφιντέρσκι. Στην άμυνα θα είναι οι Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο και Γιαννούλης, ενώ την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Ο Γκαρσία στο αποψινό ματς δεν θα έχει στη διάθεση του τους Αουγκούστο, Βιεϊρίνια και Περέϊρα, αλλά έχει επιλογές για να καλύψει τις απουσίες, κυρίως του πρώτου που «κιτρινισμένος» έμεινε στη Θεσσαλονίκη.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Άγγλος Πόουσουν, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μπετς, Χάσιν και τέταρτο τον Μάντλεϊ επίσης από το Νησί.

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 03/12/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr