Print this page
Πέρασε από το Κισινάου και έβαλε πλώρη για την πρώτη θέση η Εθνική μας, 2-0 τη Μολδαβία

Πέρασε από το Κισινάου και έβαλε πλώρη για την πρώτη θέση η Εθνική μας, 2-0 τη Μολδαβία

Χάρη σε γκολ των Φορτούνη και Μπακασέτα η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου πέρασε νικηφόρα την Κυριακή από το Κισινάου, επικρατώντας με καλή εμφάνιση 2-0 της Μολδαβίας, για την 5η αγωνιστική του ομίλου της

στη League C του Nations League. Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού με ένα τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, μετά από πάσα του Μπακασέτα άνοιξε το σκορ στο 32', ενώ στο 42' οι ρόλοι άλλαξαν, με τον άσο της Αλάνιασπορ να διαμορφώνει το τελικό σκορ, έπειτα από ασίστ του Φορτούνη, που ξεκίνησε βασικός και έδωσε μεγάλη επιθετική πνοή στην ομάδα μας.

Πλέον η Εθνική μας χρειάζεται τη νίκη την ερχόμενη Τετάρτη απέναντι στη Σλοβενία (λύγισε με ανατροπή 2-1 το Κόσοβο με πέναλτι στις καθυστερήσεις) στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής, που θα διεξαχθεί στη Ριζούπολη, προκειμένου να σβήσει το +2 της αντιπάλου της και να τερματίσει πρώτη στην όμιλό της, παίρνοντας αυτή την άνοδο για τη League B.

Το ματς ξεκίνησε με την εθνική να βρίσκεται συνεχώς στην επίθεση και να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 11΄, όταν ο Φορτούνης νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Ναμάσκο.

Στη συνέχεια οι διεθνείς δεν κατάφερναν να μπουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, κέρδισαν αρκετά κόρνερ χωρίς κανένα αντίκρισμα, αλλά τελικά βρήκαν το γκολ με διαφορετικό τρόπο.

Ο Φορτούνης στο 32΄ βρήκε χώρο αρκετά έξω από την περιοχή και εξαπέλυσε έναν «κεραυνό», που έστειλε την μπάλα στο δεξί «Γ» της εστίας του Ναμάσκο.

Περισσότερα...

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 16/11/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr