Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

ΠΑΟΚ: Διαπραγματεύσεις με την Παλμέιρας για τον Φερέιρα

ΠΑΟΚ: Διαπραγματεύσεις με την Παλμέιρας για τον Φερέιρα

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του το ματς με την Γρανάδα (22:00, COSMOTE SPORT 2 HD) για τους ομίλους του Europa League, ωστόσο παράλληλα τρέχουν οι διαπραγματεύσεις με την Παλμέιρας για την παραχώρηση του

προπονητή Αμπέλ Φερέιρα.Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ ο Πορτογάλος τεχνικός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την ομάδα της Βραζιλίας και απομένει η συμφωνία της Παλμέιρας με τον ΠΑΟΚ. Τα Μέσα στη χώρα του καφέ αναφέρουν ότι η ομάδα από τη Βραζιλία έχει συμφωνήσει να επωμιστεί όλο το συμβόλαιο του Φερέιρα, που εισπράττει περίπου 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

Από εκεί και πέρα το συμβόλαιο του Φερέιρα με τον ΠΑΟΚ προβλέπει ρήτρα αποδέσμευσης 7 εκατ. ευρώ, αλλά οι Βραζιλιάνοι διαπραγματεύονται για να τον αποκτήσουν με μια αποζημίωση της τάξεως των 600.000 ευρώ.

Οι ιθύνοντες της Παλμέιρας γνωρίζουν ότι ο Πορτογάλος παρέμεινε το καλοκαίρι στον «Δικέφαλο του Βορρά» λόγω της υψηλής αποζημίωσης που θα πλήρωνε ο ΠΑΟΚ για να τον απομακρύνει.

Όσο για τον ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία ο οποίος έχει κάνει πολύ καλό έργο τα τελευταία χρόνια στην Κ19 αναμένεται να αναλάβει τα ηνία της πρώτης ομάδας.

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 29/10/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr