Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

ΠΑΟΚ: Προετοιμασία στο Πήλιο με δυο φιλικούς αγώνες

ΠΑΟΚ: Προετοιμασία στο Πήλιο με δυο φιλικούς αγώνες

Με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν 2019-20 ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ήδη το πρόγραμμα της προετοιμασίας της επόμενης περιόδου, που ξεκινάει στο τέλος του μήνα.

 

Συγκεκριμένα, η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουλίου, στις 10:00, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Ο ΠΑΟΚ θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη ως τις 4 Αυγούστου, οπότε και θα μεταβεί στο Πήλιο, προκειμένου να πραγματοποιήσει ένα μίνι στάδιο προετοιμασίας και να δώσει δύο φιλικούς αγώνες, στις 6 Αυγούστου κόντρα στον Ατρόμητο και στις 10 Αυγούστου απέναντι στον Βόλο.

Μετά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο του. Για το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την πρώτη επίσημη υποχρέωσή του, στις 25/26 Αυγούστου για το β΄ προκριματικό γύρο του Champions League, ο «Δικέφαλος» βρίσκεται σε αναζήτηση αντιπάλων για την πραγματοποίηση άλλων δύο φιλικών αγώνων προετοιμασίας.

Η κλήρωση για τον ευρωπαϊκό αντίπαλο του ΠΑΟΚ πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 10 Αυγούστου, στη Νιόν της Ελβετίας. Υπενθυμίζεται πως για την σεζόν 2020-21 ο β΄ και ο γ΄ προκριματικός γύρος του Champions League θα διεξαχθούν με μονά ματς στην έδρα της ομάδας που θα βγει πρώτη από την κληρωτίδα.

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 21/07/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr