Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Σήμερα πάμε για ρεκόρ Γκίνες με τον ποντιακό χωρό Ομάλ

Σήμερα πάμε για ρεκόρ Γκίνες με τον ποντιακό χωρό Ομάλ

Στο βιβλίο Γκίνες στοχεύει η Θεσσαλονίκη απόψε το βράδυ, καθώς στις 23:00 το βράδυ, θα συγκεντρωθούν οι περισσότεροι άνθρωποι που θα χορέψουν ταυτόχρονα τον ποντιακό χορό Ομάλ. Το ρεκόρ θα γίνει υπό την μουσική των αδελφών Τσαχουρίδη,

που θα δίνουν συναυλία στη σκηνή της 81ης ΔΕΘ. Προκειμένου να γίνει το ρεκόρ, πρέπει να συντονιστούν όλοι οι συμμετέχοντες και να κλείσει ο κύκλος γύρω από τη ΔΕΘ μέσα σε 15 λεπτά. Όπως αναφέρει το seleo.gr, Για το λόγο αυτό αναρτήθηκε ένας χάρτης που σχεδιάστηκε από τη ΔΕΘ για τη διευκόλυνση όλων των συμμετεχόντων. Σε κάθε ένα από τα 36 σημεία θα υπάρχουν οι λεγόμενοι "συντονιστές". Η κίνηση του κόσμου προκειμένου να δημιουργηθεί ο κύκλος θα γίνει προς τα πάνω (Πύλη Εμπορίου, μεταξύ 15 και 16) και προς τα κάτω (Πλατεία ΧΑΝΘ μεταξύ 1 και 36). Όλοι οι συμμετέχοντες στον κύκλο θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν μπροστά στην κάμερα η οποία θα καταγράφει λεπτό προς λεπτό τον κύκλο πάνω σε όχημα.


Πηγή:lifo.gr

 

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr