Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Oscars 2021: Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι παρουσιαστές της 93ης τελετής απονομής

Oscars 2021: Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι παρουσιαστές της 93ης τελετής απονομής

Η Ακαδημία για την 93η τελετή απονομής των Oscars επέλεξε για την παρουσίαση ένα all-star cast που περιλαμβάνει τον Μπραντ Πιτ, τον Χόακιν Φίνιξ και τον Μπονγκ Τζουν-Χο.Συγκεκριμένα έγιναν γνωστά τα ονόματα 15

ηθοποιών,οι οποίοι όμως είναι μόλις οι πρώτοι από τους πολλούς που θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.Η πρώτη λίστα των παρουσιαστών περιλαμβάνει συγκεκριμένα 15 πρώην νικητές και υποψήφιους βραβείων Όσκαρ και την πρωταγωνίστρια μίας πολύκροτης φετινής ταινίας. Συγκεκριμένα ανακοινώθηκαν οι: Άντζελα Μπάσετ (υποψήφια για την ερμηνεία της στο What’s Love Got to Do With It), Χάλι Μπέρι (νικήτρια για το Monster’s Ball), Μπονγκ Τζουν Χο (Όσκαρ Σκηνοθεσίας για τα Παράσιτα), Ντον Τσιντλ (υποψήφιος ηθοποιός για το Hotel Rwanda), Μπράιαν Κράνστον (ηθοποιός υποψήφιος για το Trumbo), Λόρα Ντερν (νικήτρια Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου για την Ιστορία Γάμου), Χάρισον Φορντ (υποψήφιος για Όσκαρ ερμηνείας για το Μάρτυρας Εγκλήματος).

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

Last modified on 16/04/2021

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr