Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Rihanna: Φωτογραφίζεται ολόγυμνη για το λανσάρισμα του βιβλίου της

Rihanna: Φωτογραφίζεται ολόγυμνη για το λανσάρισμα του βιβλίου της

H Rihana εκτός από τραγουδίστρια είναι πλέον επιχειρηματίας και μάλιστα το brand της Fenty πουλάει ασταμάτητα παγκοσμίως.Η τραγουδίστρια διανύει μια πολύ καλή περίοδο και στα επαγγελματικά της και στα

προσωπικά της, αφού όπως η ίδια αποκάλυψε, είναι εδώ και δυο χρόνια μαζί με τον Άραβα σύντροφό της.Το τελευταίο επιχειρηματικό βήμα της Rihanna, είναι η κυκλοφορία ενός λευκώματος, το οποίο αποτελεί ταυτόχρονα και αυτοβιογραφία της και για το λανσάρισμά του. Η ίδια γδύθηκε και πόζαρε στον φακό, ενώ το ξεφύλλιζε καλύπτοντας με αυτό το σώμα της.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε «Πάνω από 1000 εικόνες, 504 σελίδες. Το #theRIHANNAbook θα βρίσκεται στα καταστήματα από σήμερα!! Είναι απίστευτο το γεγονός ότι ανατρέχω σε όλες αυτές τις αναμνήσεις και μπορώ να τις μοιραστώ με όλους εσάς».

Το λεύκωμα κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Phaidon, ενώ συνεργάστηκε με τους σχεδιαστές The Haas Brothers για μια σειρά από bookstands, ειδικά για το λεύκωμα.

Πηγή: govastileto.gr

 

Last modified on 28/10/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr