Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Ο Αλέκος Ζαζόπουλος αποκαλύπτει ποιο είναι το κρυφό του πάθος!

Ο Αλέκος Ζαζόπουλος αποκαλύπτει ποιο είναι το κρυφό του πάθος!

Ο Αλέκος Ζαζόπουλος επιστρέφει στην δισκογραφία με το νεο του single που φέρει τον τιτλο «Παθος μου κρυφό», σε στίχους και μουσική του Παναγιώτη Λάλλη, σε μια παραγωγή η οποία ουσιαστικά ένωσε το Λονδίνο με την Αθήνα.

Πρόκειται για μια παραγωγή της PLP MUSIC UK σε συνεργασία με την Sonar Music Plus.

Το συγκεκριμένο τραγούδι, αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο τις φωνητικές ικανότητες του Αλέκου Ζαζόπουλου, ο οποίος είναι ένας γνήσιος εκφραστής και συνεχιστής του λαϊκού τραγουδιού.

Ο Αλέκος Ζαζόπουλος, σπούδασε στην Γεωπονική σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης αλλά η αγάπη του για το τραγούδι, τον οδήγησε στο να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μουσική και να αφήσει τα φοιτητικά έδρανα.

Στην πολυετή καριέρα του έχει τραγουδήσει πολλές επιτυχίες, όπως «Στην υγειά της αχάριστης», «Που να βρω το κορίτσι», «Άμα θέλεις εσύ», ενώ έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του Ελληνικού τραγουδιού όπως ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Λευτέρης Πανταζής, η Πέγκυ Ζήνα, ο Αντώνης Βαρδής, ο Χρήστος Δάντης.

Το «Πάθος μου κρυφό» κυκλοφορεί από τη Sonar Music Plus.

Δείτε το video παρακάτω:

 

 

Last modified on 19/07/2021

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media