Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Ο Γιώργος Βέρος κάνει επανεκκίνηση στην δισκογραφία με ένα τραγούδι του Σταμάτη Γονίδη!

Ο Γιώργος Βέρος κάνει επανεκκίνηση στην δισκογραφία με ένα τραγούδι του Σταμάτη Γονίδη!

Ύστερα απο μια συνειδητή αποχή απο την δισκογραφία, ο Γιωργος Βερος επιστρέφει με μια επανεκτέλεση που προκαλεί αίσθηση. Πρόκειται για το τραγούδι «Αχ καρδούλα μου», σε μουσική του Χάρη Καλουδη

και στίχους του Βασίλη Παπαδόπουλου. Ενα τραγούδι που ερμήνευσε ο μοναδικός Σταμάτης Γονίδης πριν από 21 χρόνια. Ο ιδιος ο Σταματης λογω της φιλίας τους, αλλά και της καλλιτεχνικής εκτίμησης που τρέφει στον Γιώργο Βέρο, του παρότρυνε να επανεκτέλεσει ενα δικό του κομμάτι.

Ο Γιωργος Βερος γεννήθηκε και μεγαλωσε στην Θεσσαλονίκη. Σε ηλικία 18 ετών, ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στο ελληνικό τραγούδι και συνεργάστηκε με αξιόλογους καλλιτέχνες οπως ο Σταμάτης Γονιδης, ο Νικος Μακροπουλος, ο Νικος Κουρκουλης, η Αγγελική Ηλιαδη κ.α. Το 2007 κυκλοφόρησε το πρώτο του ολοκληρωμένο αλμπουμ απο την MINOS EMI με τιτλο «Εξαιτίας σου», που γνώρισε με μεγαλη επιτυχία, ενώ ακολουθησαν κι αλλα single, όπως το «Και τι με νοιαζει», «Πες μου», «Ως εδω».

Σε μια εποχή γενικότερης επανεκκινησης σε πολλούς τομείς, ο Γιώργος Βέρος κανει την δικη του επανεκκινηση στην Ελληνική δισκογραφία. Τα μοναδικά όπλα που έχει στη μουσική του φαρέτρα είναι η καλλιτεχνική διαυγεια, η ξεχωριστή φωνη, αλλα και η εμπειρία ετών πάνω στο λαικο τραγουδι. «Εύχομαι η μουσική μου προσέγγιση στο συγκεκριμένο τραγούδι να αγαπηθεί από τον κόσμο. Ευχαριστώ τον Σταμάτη που μου έδωσε την ευκαιρία να διασκευασω ενα τόσο αγαπημένο του τραγούδι», είναι τα πρώτα λόγια του Γιώργου Βέρου, ο οποίος μας τραγουδάει το «Αχ καρδούλα μου», με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Κυκλοφορεί από τη Sonar Music.

 

 

Last modified on 24/06/2021

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media