Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

«Μια δικαιολογία»: Ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο views το νέο τραγούδι του Λορέντζου Γκρέτσα

«Μια δικαιολογία»: Ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο views το νέο τραγούδι του Λορέντζου Γκρέτσα

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το τελευταίο τραγούδι του Λορέντζου Γκρέτσα, με το οποίο έδωσε συνέχεια στη συνεργασία του με την Dream Greek Music. Ο ανερχόμενος τραγουδιστής πρόσφατα μάς παρουσίασε το νέο του single,

που είχε τίτλο «Μια δικαιολογία» και το οποίο ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή. Η δυναμική μπαλάντα του Λορέντζου Γκρέτσα ξεπέρασε τα 1 εκατομμύριο views, καθώς το κοινό την αγκάλιασε αμέσως και την… εκτόξευσε.

To τραγούδι «Μια δικαιολογία», φέρει την υπογραφή του ίδιου του ερμηνευτή, τόσο σε μουσική όσο και στους στίχους. Η ενορχήστρωσή του είναι από τον Γιάννη Θάνο, ενώ η σκηνοθεσία του video clip έχει γίνει από τον Mili Sulovari.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λορέντζος Γκρέτσας αυτό το διάστημα βρίσκεται στο στούντιο, όπου ετοιμάζει το νέο του τραγούδι, το οποίο θα είναι σε ανεβαστικούς ρυθμούς και αναμένεται να μας ξεσηκώσει.

Δείτε το video clip:


Βρείτε τον Λορέντζο Γκρέτσα στα social media:

https://www.youtube.com/c/LorentzoGretsa?fbclid=IwAR1HnjOIEOl_ZF6HXLGgHimufI7fonpi5CudJvvgLmy0x8MwHq1tqSLTFB0

https://www.instagram.com/lorentzo_gretsa.official_/?igshid=1vjj9o2gpvy7e&fbclid=IwAR0ZsIJhBL7xYKnZHwWLAA1KVnNOYN783s4gDZ4knZo7Gs04N7rzolNFpe8

 

Last modified on 11/05/2021

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media