Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Evgenia: Το live-δώρο της απευθείας από την Αμερική στους ομογενείς  και την Ελλάδα (video)

Evgenia: Το live-δώρο της απευθείας από την Αμερική στους ομογενείς και την Ελλάδα (video)

Zώντας στην Αμερική τα τελευταία χρόνια, ακολουθώντας τα μουσικά της όνειρα, η Evgenia, θέλησε να στείλει το δικό της δώρο στους Έλληνες, αλλά και να προσφέρει μοναδικές στιγμές διασκέδασης στους ομογενείς!

 

Αν και η ίδια κατάγεται από τη Βουλγαρία, ούσα δασκάλα φωνητικής και με σημαντικές μουσικές σπουδές, από μικρή, συνειδητοποίησε, πώς η αγάπη της για την ελληνική μουσική και δη για τους Έλληνες, κυλάει στις φλέβες της, δίνοντας όλο της το είναι να μάθει να τραγουδάει στα ελληνικά. Και τα κατάφερε στο έπακρον. Οι live εμφανίσεις της στην Αμερική, είναι περιζήτητες στους Έλληνες , και όχι μόνο, που ζούνε εκεί, με την ίδια να μην σταματάει στιγμή, να τους ευχαριστεί και δημόσια για την αγάπη που της έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια.

Εξού και το μοναδικό live, με πολλά αγαπημένα της τραγούδια, που ανάρτησε στην official σελίδα της, λίγη ώρα μετά την ζωντανή προβολή του, σε ένα από τα μεγαλύτερα ραδιόφωνα-κανάλι των ομογενών.

Στα άμεσα σχέδια της Evgenia, και εφόσον της επιτραπεί λόγω των Covid 19 συνθηκών, είναι να έρθει στην Ελλάδα, για να ηχογραφήσει το νέο της τραγούδι, μετά την τεράστια επιτυχία που έκαναν με το «Θα με ζητάς», σε μουσική Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους Βίκυς Γεροθόδωρου, που κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική της εταιρεία «Spicy» και ξεπέρασε τις 1.120.000 προβολές στο Youtube!!!!

 

 

 

Last modified on 04/02/2021

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr

Media