Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Ποιος είναι ο Διογένης που έρχεται με φόρα στη δισκογραφία και "χρυσό" συμβόλαιο στη G Music

Ποιος είναι ο Διογένης που έρχεται με φόρα στη δισκογραφία και "χρυσό" συμβόλαιο στη G Music

Μια σπουδαία δισκογραφική συνεργασία, ξεκίνησε για τον Διογένη, που μόλις υπέγραψε με τη «G Music», σχεδιάζοντας από κοινού, όμορφα μουσικά πράγματα. Με μία μοναδική μελωδική λαϊκή χροιά φωνής

να τον χαρακτηρίζει, με μία άμεση σκηνική παρουσία να τον έχει κάνει αγαπητό στον κόσμο, και χρίζοντας την εκτίμηση των συναδέλφων του, χρόνια τώρα, έφτασε η στιγμή για τον Διογένη, να κάνει πραγματικότητα όλα τα όνειρά του στο πεντάγραμμο, και να λάμψει, όπως του αξίζει.

Ανήκοντας πλέον στο δυναμικό της νεοσύστατης δισκογραφικής εταιρίας «G Music», που φέρει την υπογραφή του μετρ μεγάλων επιτυχιών, Γιάννη Μαλλιά, ενώ απαρτίζεται από ένα επιτελείο ικανών ανθρώπων του χώρου της μουσικής, ο Διογένης, έχει μπει ήδη στο στούντιο ηχογράφησης, ετοιμάζοντας τα νέα του τραγούδια, που θα κυκλοφορήσουν σε λίγο καιρό!

Διαθέτοντας όλο το πακέτο επιτυχίας, που χρειάζεται ένας καλλιτέχνης, αλλά και πολλές νυχτερινές συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του πενταγράμμου στο βιογραφικό του, με τον Βασίλη Καρρά, να τον έχει χρόνια στο πλευρό του, πιστεύοντας από την πρώτη στιγμή στο ταλέντο του, ο Διογένης, άμεσα θα μας απασχολήσει πολύ μουσικά, χαρίζοντάς μας, καλά τραγούδια, αλλά και πολλές μουσικές εκπλήξεις!

 

Last modified on 04/08/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr