Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Σχηματίστηκε δικογραφία και ιατρικός φάκελος για το γνωστό συμβάν με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη

Σχηματίστηκε δικογραφία και ιατρικός φάκελος για το γνωστό συμβάν με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη

Για την αποτύπωση της δημοσιογραφικής αλήθειας και μόνο, αναφέρουμε το τι ακριβώς συνέβη το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή στη Θεσσαλονίκη και στο ξενοδοχείο «ΜET»

όπου είχε καταλύσει το γνωστό μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη. Οι αστυνομικοί του τμήματος Λευκού Πύργου ειδοποιήθηκαν από συναδέλφους τους από την Αθήνα να σπεύσουν στο εν λόγω ξενοδοχείο διότι η κυρία Αλεξανδράκη σε συνομιλία της με μία φίλη της είχε αναφέρει πως βρισκόταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Η φίλη υπονόησε πώς υπήρχε κίνδυνος να προκαλέσει κακό στον εαυτό της. Όντως οι αστυνομικοί οι οποίοι έσπευσαν αντίκρισαν, μία νέα γυναίκα σε άσχημη κατάσταση η οποία χρειαζόταν άμεσα ιατρική βοήθεια. Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Ιατρικές πηγές επιβεβαιώνουν την διακομιδή. Ο φάκελος με το συμβάν την Δευτέρα το πρωί ετέθη στο αρχείο του νοσοκομείου όπως προβλέπεται.

Στο ΑΤ Λευκού Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία πάντα σύμφωνα με τα προβλεπόμενα. Την Δευτέρα το πρωί αστυνομικές πηγές της Θεσσαλονίκης επιβεβαίωναν στη «Ζούγκλα» πώς όντως έχει σχηματιστεί δικογραφία για μία περίπτωση απόπειρας αυτοκτονίας μίας 32χρονης από την Αθήνα η οποία διέμενε στο εν λόγω ξενοδοχείο . Όμως από το αστυνομικό ρεπορτάζ έγινε γνωστό πως το συγκεκριμένο συμβάν έχει καταχωρηθεί επίσημα. Στην επίσημη καταχώρηση αναφέρεται το όνομα Δήμητρα Αλεξανδράκη, ως ώρα συμβάντος αναφέρεται η 12η βραδινή του Σαββάτου προς Κυριακή ενώ επιπροσθέτως αναφέρεται πώς υπήρξε διακομιδή από το ΕΚΑΒ. Ανεξάρτητες δημοσιογραφικές πηγές από την Θεσσαλονίκη επιβεβαίωναν το πρωί της Δευτέρας όλα τα παραπάνω και μάλιστα λέξη προς λέξη.

Για λόγους που αφορούν την ίδια την έννοια του ιατρικού απόρρητου και των προσωπικών δεδομένων, δεν έχουμε την πρόθεση να αναφέρουμε κάτι περισσότερο που να διαλευκάνει τις δραματικές στιγμές που βίωσε η κυρία Δήμητρα Αλεξανδράκη στη Θεσσαλονίκη. Ούτε θα την ακολουθήσουμε στις απαράδεκτες διαδικτυακές «πιρουέτες» της που διανθίζονται από ένα πραγματικά αμφιβόλου ποιότητας και αισθητικής χιούμορ. Είναι προφανές πως το κυρίαρχο ζήτημα που θα πρέπει να απασχολήσει αυτήν την νέα γυναίκα είναι ο χαμηλότατος βαθμός αυτοεκτίμησης που διαθέτει καθώς και το εντυπωσιακό έλλειμμα αυτοσεβασμού που την χαρακτηρίζει. Όλα τα υπόλοιπα, είναι απλώς περιττά.

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 26/09/2022

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr