Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Νέα ποινική δίωξη εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Απολογείται στον ανακριτή

Νέα ποινική δίωξη εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Απολογείται στον ανακριτή

Νέα ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορά τη σεξουαλική ζωή προσώπων κατ' εξακολούθηση άσκησε ο εισαγγελέας εις βάρος του τηλεπαρουσιαστή

Στάθη Παναγιωτόπουλου. Σύμφωνα με το ΑΠΕ, η δίωξη ασκήθηκε μετά τη νέα μήνυση που κατατέθηκε εις βάρος του για δημοσιοποίηση βίντεο ερωτικού περιεχομένου. Ο κατηγορούμενος απολογείται τώρα στον ανακριτή για παρόμοια υπόθεση, για την οποία είχε πάρει προθεσμία την περασμένη Πέμπτη.

Εν τω μεταξύ, στον εισαγγελέα οδηγήθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Δευτέρας ύστερα από νέα μήνυση που κατατέθηκε εις βάρος του για ανάρτηση στο Διαδίκτυο βίντεο με προσωπικά δεδομένα. Στη συνέχεια αναμένεται να μεταβεί στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί μετά την ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος που άσκησε εις βάρος του ο εισαγγελέας Πρωτοδικών.

Η ποινική δίωξη αφορά το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ' εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, πράξη που είναι σε κακουργηματικό βαθμό. Ο ίδιος αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης έως και 10 ετών.

Όπως αποκάλυψε στο MEGA η Σταυρούλα Πρίλη, δικηγόρος της πρώτης κοπέλας που υπέβαλε μήνυση εναντίον του επειδή ανέβασε βίντεο με προσωπικές της στιγμές στο Διαδίκτυο εν αγνοία της, υπάρχουν τέσσερις νέες καταγγελίες εις βάρος του πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα.

«Βρίσκομαι σε επικοινωνία αυτή τη στιγμή, αυτές τις μέρες, με άλλες τέσσερις κυρίες οι οποίες είχαν σχέση με τον καταγγελλόμενο. Κάποιες εξ αυτών δεν γνωρίζουν αν έχουν καταγραφεί, και κάποιες άλλες γνωρίζουν ότι έχουν καταγραφεί αλλά δεν γνωρίζουν αν έχουν αναρτηθεί».

Η μία από τις τέσσερις καταγγέλλουσες πρώην συντρόφους του Στάθη Παναγιωτόπουλου έχει χάσει τον ύπνο της, γιατί, όπως λέει, φοβάται ότι μπορεί κι εκείνη να έχει πέσει θύμα του.

«Η μία εξ αυτών είχε καταγραφεί με τη συναίνεσή της, αλλά δεν γνωρίζει αν έχουν διαγραφεί τα αρχεία από τον καταγγελλόμενο, γιατί του το είχε ζητήσει και αυτό. Οπότε, είμαστε στην αναμονή των εξελίξεων και σε συνεννόηση με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος».

Δύο νέα ροζ βίντεο

Στα χέρια του δικηγόρου της δεύτερης γυναίκας που έχει κάνει μήνυση στον Στάθη Παναγιωτόπουλο έφθασε ένα ανώνυμο e-mail με δύο νέα ροζ βίντεο. «Από κάποιο ανώνυμο e-mail μού ήρθαν άλλα δύο βίντεο, εκτός από τα δύο που ήδη γνωρίζουμε από τις δύο κοπέλες, για άλλες δύο κοπέλες, όπου φαίνονται μάλιστα ξεκάθαρα τα πρόσωπά τους. Oι συγκεκριμένες, όπως και άλλες, θα βγουν να κάνουν καταγγελία. Περιμένουμε λοιπόν όλες τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση, που νομίζω ότι τώρα ξεκινάει».

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 27/12/2021

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr