Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Βαφτίστηκε η αδελφή του μικρού Ζαχαρία λίγο πριν την κηδεία του

Βαφτίστηκε η αδελφή του μικρού Ζαχαρία λίγο πριν την κηδεία του

Λίγο πριν την τέλεση της κηδείας του μικρού Ζαχαρία, η οικογένεια ως προστάζει το έθιμο βάφτισε κατ’ εξαίρεση στις 09:30 το πρωί το μικρότερο μέλος της, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα λόγω κορωνοϊού.

Το όνομα που της δόθηκε είναι Νεκταρία. Ο ιερέας που τέλεσε το μυστήριο φανερά συγκινημένος μιλώντας στο cretapost τόνισε: «Είμαι συγκλονισμένος, προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου, είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό για όλους μας. Βιώνουμε μία τραγική κατάσταση με απόλυτο σεβασμό και σιωπή, η οποία πολλές φορές είναι εκκωφαντική».

Η οικογένεια από τη μία ετοιμάστηκε για να βαφτίσει το μικρότερο μέλος της και σε λίγες ώρες θα πει το τελευταίο αντίο στο 2χρονο αγγελούδι της.

 

Η κηδεία του μικρού Ζαχαρία θα τελεστεί στις 16:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Παναγιάς Λιγόρτυνος Μονοφατσίου.

Ο θείος του παιδιού, μιλώντας στο cretapost, αναφέρθηκε στις τραγικές στιγμές που ζει η οικογένεια.
«Δεν περιγράφονται με λόγια τα όσα βιώνει η οικογένεια. Το πρωί βαφτίστηκε το κοριτσάκι και στην κλινική με αεροβάπτισμα ο Ζαχαρίας», ενώ αναφέρθηκε στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών για να το κρατήσουν στη ζωή.

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 19/03/2021

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr