Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Εξαρθρώθηκε συμμορία που έκλεβε χαλκό από μετασχηματιστές της ΔΕΗ σε Θεσσαλονίκη και Πέλλα

Εξαρθρώθηκε συμμορία που έκλεβε χαλκό από μετασχηματιστές της ΔΕΗ σε Θεσσαλονίκη και Πέλλα

Υπόθεση με κλοπές χαλκού από μετασχηματιστές του ΔΕΔΔΗΕ σε Πέλλα και Θεσσαλονίκη εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς. Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος πέντε ατόμων

για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και σύσταση συμμορίας. Η συνολική αξία των κλοπιμαίων και η ζημιά που προκάλεσαν στις εγκαταστάσεις ρεύματος ανέρχονται στις 70.000 ευρώ.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, τα προαναφερόμενα άτομα ενώθηκαν σε συμμορία και διέπρατταν κλοπές χαλκού από μετασχηματιστές ρεύματος. Το χρονικό διάστημα από 5 έως 20 Σεπτεμβρίου 2020 αφαίρεσαν ποσότητες χαλκού από 9 μετασχηματιστές ρεύματος σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Πέλλας. Στη συνέχεια τις διέθεσαν έναντι χρηματικής αμοιβής στην επιχείρηση ενός άντρα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

Πηγή: ΑΠΕ

 

Last modified on 16/10/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr