Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Νέος καβγάς του Μαυρίδη με τους Μεξικανούς αστυνομικούς: Αναμένεται σήμερα η επιστροφή του

Νέος καβγάς του Μαυρίδη με τους Μεξικανούς αστυνομικούς: Αναμένεται σήμερα η επιστροφή του

Απρόβλεπτες διαστάσεις φαίνεται να λαμβάνει το περιστατικό με τη σύλληψη του Γιώργου Μαυρίδη και των τριών μελών του συνεργείου του.Μετά τις απανωτές προσπάθειες της ελληνικής πρεσβείας

να πείσει τις μεξικανικές Αρχές να τους αφήσουν ελεύθερους για να συνεχίσουν το ταξίδι τους, οι Αρχές έδωσαν εντολή για απέλαση.

Έτσι, ενώ δόθηκε διαταγή να επιστρέψουν και οι τέσσερις στην Αθήνα μέσω Φρανκφούρτης, δημιουργήθηκε νέο φραστικό επεισόδιο κατά την επιβίβασή τους στο αεροπλάνο, με αποτέλεσμα οι τέσσερις Έλληνες να αποβιβαστούν και να οδηγηθούν εκ νέου στα κρατητήρια του αεροδρομίου.

Μάλιστα οι αστυνομικοί διεμήνυσαν στον τηλεπαρουσιαστή και στα μέλη του συνεργείου του ότι, εάν δεν φύγουν οικειοθελώς με την επόμενη πτήση, θα αναγκαστούν να τους στείλουν πίσω με χειροπέδες, συνοδεία αστυνομικού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η εκ νέου επιβίβαση των τεσσάρων στην πτήση επιστροφής με τελικό προορισμό την Ελλάδα θα γίνει απόψε στις 20:00 το βράδυ τοπική ώρα, αν φυσικά δεν προκύψει νέο φραστικό επεισόδιο.

Ωστόσο, τα γυρίσματα στο εξωτικό Κανκούν ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του Μεξικού απαγορεύτηκαν ρητώς για το συνεργείο της εκπομπής Into the Skin.

Πηγή:zougla.gr

 

Last modified on 15/09/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr