Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Το συγκινητικό βίντεο του Ryan Reynolds για τον 11χρονο θαυμαστή του που πάσχει από καρκίνο

Το συγκινητικό βίντεο του Ryan Reynolds για τον 11χρονο θαυμαστή του που πάσχει από καρκίνο

Ο Ryan Reynolds πρόσφατα μαγνητοσκόπησε ένα προσωπικό μήνυμα σε βίντεο για τον 11χρονο Brody Dery, ο οποίος τα τελευταία χρόνια παλεύει με το Λέμφωμα Hodgkins και τη νόσο του Crohn.

 

Στο βίντεο που δημοσίευσε ο ρεπόρτερ Caden Fanshaw, ο Reynolds προσπαθεί να εμψυχώσει τον μικρό να παραμείνει δυνατός όσο μάχεται για τη ζωή του.

«Brody, είμαι ο Ryan Reynolds. Μόλις έμαθα κάποια πράγματα για την ιστορία σου και ήθελα να σου στείλω αυτό το βίντεο για να ξέρεις ότι σε σκέφτομαι και σου στέλνω άπειρη αγάπη και δύναμη, όποια δύναμη κι αν έχω. Φίλε, έχεις ένα σωρό κόσμο στη ζωή σου που σε αγαπά τόσο πολύ. Ξέρω τι περνάς, ξέρω πως είναι μεγάλη δοκιμασία τελευταία, αλλά ξέρεις κάτι, Brody; Είσαι ο άνθρωπος για αυτήν τη δουλειά, αυτός που θα τα καταφέρει. Οπότε σου στέλνω πολλή αγάπη. Ελπίζω να σε γνωρίσω από κοντά μία από τις επόμενες ημέρες και κράτα γερά! Εντάξει φίλε, γεια!» ακούγεται να λέει στο βίντεο ο 44χρονος ηθοποιός.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr.

Last modified on 19/01/2021

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr