Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Charlize Theron: Το νέο της hair look για τις ανάγκες της ταινίας «The Old Guard»

Charlize Theron: Το νέο της hair look για τις ανάγκες της ταινίας «The Old Guard»

H Charlize Theron, πριν από λίγες ώρες ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάποια στιγμιότυπα από την νέα ταινία, με τίτλο «The Old Guard», στην οποία θα πρωταγωνιστήσει,

ενημερώνοντας τους followers της για την επόμενη επαγγελματική της κίνηση.Η ηθοποιός παίρνει τη σκυτάλη στον κόσμο της επιστημονικής φαντασίας, ως η αρχηγός μίας ομάδας αθάνατων μισθοφόρων βασισμένων στο graphic novel των Greg Ruck και Leandro Fernandez.

Υποδυόμενη την Andromache, στην ταινία που αναμένεται να προβληθεί στις 10 Ιουλίου στο Netflix, η Charlize αποκτά νέο hair look. Με σκούρα απόχρωση και pixie cut, η ηθοποιός αναμφίβολα, θα αποτελέσει έμπνευση για τον γυναικείο πληθυσμό, μέσα από το νέο της hair look.

Η Charlize άλλωστε, πάντοτε αποτελεί πηγή έμπνευσης, καθώς κάθε της αλλαγή και εμφάνιση αναδεικνύει την ομορφιά της με μοναδικό τρόπο και την καθιστά διαχρονικά κομψή.

Πηγή:zougla.gr

Last modified on 10/05/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr