Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Ο Bill Gates προβλέπει το τέλος της πανδημίας

Ο Bill Gates προβλέπει το τέλος της πανδημίας

Συνέντευξη στον Economist παραχώρησε ο Bill Gates, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η πανδημία του κορωνοϊού θα αντιμετωπιστεί μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021, ωστόσο μέχρι τότε εκατομμύρια θα είναι αυτοί που θα χάσουν

τη ζωή τους ιδιαίτερα σε φτωχότερες χώρες.Συγκεκριμένα θεωρεί ότι μέχρι το τέλος του 2021 θα υπάρξει ένα αποτελεσματικό εμβόλιο το οποίο θα διατίθεται πλέον σε μαζική παραγωγή σταματώντας την εξάπλωση του ιού, ενώ, όπως είπε, το 90% των θανάτων που θα προκληθούν θα οφείλονται εμμέσως στον κορωνοϊό.

Ωστόσο λόγω των lockdowns θα μειωθεί η πρόσβαση σε φάρμακα και ιατρική περίθαλψη και έτσι θα αυξηθούν οι θάνατοι από HIV και μαλάρια.

Μάλιστα ο Bill Gates καλεί τις πλούσιες χώρες να αγοράσουν εμβόλια και για τις φτωχές όχι από αλτρουισμό, αλλά για να σταματήσουν την εξάπλωση του ιού ώστε να μη συνεχίσει να επανεμφανίζεται.

Δείτε το βίντεο στο govastileto.gr

Last modified on 25/08/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr