Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Αγγελική Νικολούλη: Δεν μένω στα νούμερα γιατί αν κολλήσω με αυτά κινδυνεύω να γίνω νούμερο

Αγγελική Νικολούλη: Δεν μένω στα νούμερα γιατί αν κολλήσω με αυτά κινδυνεύω να γίνω νούμερο

Συνέντευξη στο Tv Έθνος παραχώρησε η Αγγελική Νικολούλη, η οποία αναφέρθηκε τόσο στα ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής της «Φως στο τούνελ» όσο και στη διάθεση κατά διαστήματα να βάλει τέλος

στην ενημερωτική εκπομπή.25 χρόνια «Φως στο Τούνελ». Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού οι εκπομπές που έχουν αντέξει τόσα χρόνια. Εμένα προσωπικά δύο μου έρχονται στο μυαλό.

Πώς έχετε καταφέρει να διατηρείτε πιστό το ραντεβού με τους τηλεθεατές; Μιλάμε πια για περισσότερες από δύο γενιές κοινού…

Αυτό λέω και εγώ χαριτολογώντας στον κόσμο που συναντώ και με ρωτούν σχετικά. Έχω μεγαλώσει γενιές και γενιές. Συγκινούμαι όταν βλέπω, ειδικά στις παρουσιάσεις των βιβλίων μου, παιδί, μητέρα και γιαγιά. Ούτε κατάλαβα πως πέρασαν αυτά τα 25 χρόνια μέσα στο “Τούνελ”. Η συνεχής, προσεκτική έρευνα και ο αγώνας για την αποκάλυψη της αλήθειας, κόντρα στον κίνδυνο, με κρατούν πάντα σε εγρήγορση. Σε αυτά τα χρόνια ελάχιστες είναι οι φορές που απουσίασα λόγω κάποιου προβλήματος. Ό,τι και να είχα, ήμουν εκεί, στη ζωντανή πολύωρη εκπομπή μου.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

Last modified on 13/04/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr