Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Ζέτα Δούκα: Η ζωή μου δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη

Ζέτα Δούκα: Η ζωή μου δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη

Η Ζέτα Δούκα σε πρόσφατη συνέντευξή της εξηγεί αν οι ρόλοι δυσκολεύουν τη ζωή μιας γυναίκας, ενώ αναφέρεται στο παιδί της και στις προτεραιότητες της.

 

Είναι προτεραιότητα σας πια το παιδί;

«Είναι προτεραιότητα μου η ζωή μου, να αισθάνομαι εγώ καλά και να δίνω χώρο και χρόνο σε αυτά που είναι σημαντικά για εμένα. Το παιδί μου είναι ίσως το σημαντικότερο, αλλά εξίσου σημαντική είναι και η ζωή μου, ο προσωπικός μου χρόνος, ο ύπνος μου και η δουλειά μου. Δεν θα μπορούσα να κάνω μόνο ένα πράγμα».

Σας έχει δώσει κάποιο σημαντικό μάθημα;

«Το παιδί μου μου δίνει συνέχεια σημαντικά μαθήματα, είναι πολύ μεγάλο πράγμα να βλέπεις έναν άνθρωπο να μεγαλώνει, να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται. Σου δίνει μαθήματα σε σχέση με την ανθρώπινη φύση. Είναι πολύ σπουδαίο να το βλέπεις από τη στιγμή που έρχεται στη ζωή».

Εργαζόμενη, σύντροφος, μητέρα. Οι ρόλοι δυσκολεύουν τη ζωή μιας γυναίκας;

«Πρέπει να φροντίζει τον εαυτό της και αυτό το μικρό κομμάτι του προσωπικού της χώρου και χρόνου. Αν ρωτάτε εμένα, η ζωή μου δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη. Είμαι πολύ πλήρης. Φροντίζω, όμως, και να μη με χάνω, φροντίζω για τις δικές μου ανάγκες», είπε η ηθοποιός στη Real.

Πηγή: govastileto.gr

Last modified on 14/10/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr