Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Αντώνης Ρέμος: Μόνο ένας γονιός μπορεί να καταλάβει

Αντώνης Ρέμος: Μόνο ένας γονιός μπορεί να καταλάβει

Στο «ΒΗΜΑgazino» έδωσε συνέντευξη ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για την κορούλα του.

 

Σας άλλαξε ως άνθρωπο ο ερχομός της κόρης σας;

Ένα παιδί ολοκληρώνει πραγματικά τον άνθρωπο. Είναι η στιγμή που εμείς οι άνδρες παύουμε να είμαστε παιδιά και ενηλικιωνόμαστε. Ο ερχομός ενός παιδιού στη ζωή σηματοδοτεί τεράστιες ευθύνες και πρωτόγνωρα συναισθήματα που δεν πίστευα ότι θα ζήσω.

Παράλληλα, δεν κρύβω πως πολλές στιγμές πλέον φοβάμαι, καθώς η ζωή είναι ένας αγώνας μέσα στον οποίο πρέπει να αποφύγουμε τις παγίδες που κρύβει η ζούγκλα της καθημερινότητας. Ασθένειες, ατυχήματα… Μπαίνεις στο σπίτι και λες «ευχαριστώ, Θεέ μου, που επέστρεψα και σήμερα».

Αισθάνομαι πόνο ψυχής για τα θλιβερά πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κόσμος και ιδιαίτερα όταν αυτές αφορούν παιδιά. Μόνο ένας γονιός μπορεί να καταλάβει πόσο πολύ πονάει αυτό στην ψυχή του ανθρώπου. Εύχομαι κανένας στον κόσμο να μη βλέπει το παιδί του να υποφέρει, είναι το μεγαλύτερο μαρτύριο και μακάρι ο Θεός να δίνει σε όλους μας υγεία και δύναμη.

Πηγή: govastileto.gr

Last modified on 08/10/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr