Print this page
Angelina Jolie για το διαζύγιο της από τον Brad Pitt: Αισθανόμουν χαμένη

Angelina Jolie για το διαζύγιο της από τον Brad Pitt: Αισθανόμουν χαμένη

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη γαλλική έκδοση του περιοδικού Madame Figaro, παραχώρησε η Angelina Jolie, η οποία μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσε στη ζωή της όταν χώρισε με τον Brad Pitt.

 

Η ηθοποιός ξεκίνησε λέγοντας: «Νομίζω ότι ήμασταν στο τέλος της σχέσης με τον Brad και μετά χωρίσαμε. Ήταν περίπλοκο. Δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου πια και γινόμουν, πώς να το πω, μικρότερη, ασήμαντη, ακόμα κι αν δεν το έδειχνα. Ήμουν βαθιά στενοχωρημένη, ήμουν πληγωμένη. Από την άλλη, ήταν ενδιαφέρον το να νιώσω ταπεινή και ασήμαντη».
Η ηθοποιός όμως, έκανε στη συνέχεια, ξεκάθαρο ότι δουλεύει πάνω στο τραύμα που της άφησε αυτός ο χωρισμός. «Είναι ένα μάθημα, το οποίο προσπαθώ να περάσω και στα παιδιά μου, την ιδέα της ανανέωσης και, μέσα από όλα αυτά, την έννοια της χαράς. Έπρεπε να ανακαλύψω από την αρχή, τη χαρά».
Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φόρα το 2004 ενώ ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε μετά από δέκα χρόνια. Χώρισαν το 2016 ενώ το διαζύγιο τους βγήκε επίσημα τον Απρίλιο του 2019.

Πηγή: govastileto.gr

Last modified on 08/10/2019

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr