Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Η μητέρα του Σταύρου από το Master Chef απαντάει για τη φημολογούμενη σχέση του γιου της με τη Μάρλεν

Η μητέρα του Σταύρου από το Master Chef απαντάει για τη φημολογούμενη σχέση του γιου της με τη Μάρλεν

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε η μητέρα του Σταύρου Βαρθαλίτη, η οποία αναφέρθηκε στην πορεία του γιου της στο ριάλιτι μαγειρικής, ενώ παράλληλα διέψευσε κατηγορηματικά

πως ο γιος της είναι ζευγάρι με τη Μάρλεν.«Έχω παρακολουθήσει όλα τα επεισόδια. Ήταν γλυκύτατος, δεν τον είδα να θυμώσει ποτέ. Απορούσα πως ήταν τόσο ήρεμος. Δε μου άρεσε πως ειπώθηκε πως έχει σχέση με τη Μάρλεν. Απορώ γιατί το είπε. Ονειρεύομαι για εκείνον τα καλύτερα. Οτιδήποτε τον ευχαριστεί και ικανοποιεί. Τα πάντα που κάνει είναι νόστιμα. Το ταλέντο το πήρε από τη γιαγιά του.

Ο Γιώργος δεν είναι αυτός που θα έκανε παρέα ο γιος μου μαζί του. Μπορεί να είναι χρυσό παιδί, αλλά ο Σταύρος έχει συνηθίσει να τηρεί αυτό που λέει. Περιμένω να τον δω στον τελικό. Στη γειτονιά τον αγαπάνε πολύ και μου εύχονται καλή επιτυχία. Αν είχα τη Μάρλεν απέναντί μου θα της έλεγα μακριά από τον γιο μου», είπε η μητέρα του Σταύρου Βαρθαλίτη.

Δείτε το βίντεο στο govastileto.gr

Last modified on 22/05/2020

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr