Το πιπεράκι, κάθε μέρα σου κρατάει συντροφιά!

Η επιτυχία για να δέσει θέλει πάντα το ”Σπάγγο” της

Η επιτυχία για να δέσει θέλει πάντα το ”Σπάγγο” της

Δεν φημιζόμουν ποτέ ότι μου άρεσε η γυμναστική.. Αλλά .. φίλοι μου μου αρέσει το σπαγγάτο τελικά!Και πως έγινε όλο αυτό θα αναρωτιέστε;Εύκολο είναι, να σας το αποκαλύψω. Γνώρισα το Σπάγγο .. (μαγαζάρα στο Μικρολίμανο)

 

Ένα μαγαζί στο Μικρολίμανο είναι. Και θα μου πείς εσύ τώρα ο εξυπνάκιας, (γιατί παντού υπάρχει ένας μύθος που τα ξέρει όλα) και σιγά που βρήκες το μαγαζί τι ανακάλυψες; Το πυρίτιο;

Και ναι φίλοι μου. Ανακάλυψα ένα μαγαζί που γουστάρεις να πηγαίνεις και να περνάς καλά.

Χωρίς δηθενιά, χωρίς πολλά πολλά. Με μουσική φοβερή, με φαγητό εκπληκτικό αλλά και ανθρώπους, που από την πόρτα που σε υποδέχονται ανοίγει όλη η θετική τους ενέργεια μαζί σου.
Άλλη μια Κυριακή λοιπόν, κάναμε Σπαγγάτο και μας άρεσε πολύ. Αν το θέλετε, Μπορείτε και εσείς ..
Δεν θέλει κόπο,Τρόπο θέλει, (πάρτε τηλ για κράτηση) και πιστέψτε με τον έχουν !!
Είναι Μία εναλλακτική πρόταση διασκέδασης στο Μικρολίμανο με ξεσηκωτικά live τα οποία ξεκινούν από Πέμπτη μέχρι Κυριακή και πάντα διαφορετικά.
Ο Σπάγγος έχει κατακτήσει τους πάντες ακόμα και τους πιο δύσκολους πελάτες. Έχει έρθει με φόρα και Σαρώνει.

Ο Νίκος Δούρος ο Αγγελος Λαδάς και η Mαρια Ζούκα με την Μιράντα τα δίνουν όλα στην πίστα και ξεσηκώνουν ακόμα και τους ξενέρωτους, γιατί μαζί τους δεν μπορείς να κάτσεις σε καρέκλα.
Εδώ θα πρέπει να σας πω …. (αποκλειστικούλι) Ο Δούρος έγραψε ένα τραγούδι στον Λαδά το οποίο έρχεται σε ένα μήνα περίπου σε κυκλοφορία αλλά εμείς οι τυχεροί το ακούσαμε και η αλήθεια είναι οτι Βασανιστήκαμε λίγο γιατί έρχεται με πολύ φόρα … (σιγά που δεν θα το έγραφα Λαδά) !!!

Φυσικά Μαζί τους στην Ενορχήστρωση ο Κώστας Ραπτόπουλος στο Μπουζούκι ο Νίκος Σπανός και στο Βιολί η Δανάη Μπούτση

Είναι Μαγαζάρα κι όποιος δεν έχει πάει χάνει…. Όποιος έχει πάει, ξαναπάει και ξαναπάει και ξαναπάει και δεν το αλλάζει με τίποτα.
Εδώ στους καλύτερους κλείνετε τραπέζια γιατί Μπορούν !!!
Τις καθημερινές λειτουργεί ως εστιατόριο, με τον μάγειρα να δίνει ρεσιτάλ γαστρονομίας στην κουζίνα του. Από Πέμπτη αλλάζει και η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο…

Είναι Όλοι μαζί, ενωμένοι σε μία «γροθιά», γιατί η παρέα κάνει τη διαφορά και η Επιτυχία για να δεθεί … Θέλει γερό Σπάγγο !!

Share this article

About Author

Piperaki.gr

Το πιπεράκι είναι ενημερωτικό site με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Σκοπό έχει την ψυχαγωγία γιαυτό ενημερώνεται καθημερινά προσφέροντας έγκυρη και γρήγορη ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Email: contact@piperaki.gr